BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 8 September 2012

Mask MuKa Ana..hihi

salam semua...dan salam tengah malam..hihi

teringin nak share sesuatu...
sambil ana jalan-jalan selepas makan dengan sahabat2 ana..
ana terpandanglah kedai cosway..tetiba teringat kat kawan ana sorang nih yang telah mencuba clearpore deep cleansing..
dia cakap best pakai..dan rasa tertanggal segala pore2 yang berzaman kat muka tuh..huhu
nak cuba lah esok..!!

okeh..nanti kite tgok hasilnye camne eh kwn2..

p/s: buat roomate dan sahabat ana jgn terkejut lau muka ana jadi hitam legam disebabkan masker tu...nantikan ader yang kene heart attack pulak! terpaksa ana kene jadi MA tak berbayar tengah malam..hihi

~mood : gatai2 + miang2 nak mencuba~
nak cari idea buat research sebenarnye..hehe
tak sabar tggu esok..hihi

0 comments: